4 + 1 ιστοσελίδες για δωρεάν φωτογραφίες online

Οι φωτογραφίες αποτελούν αδιαπραγμάτευτα τον βασιλιά του content, καθώς μία φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. 

Παρόλα αυτά, όλες οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν online δεν είναι δωρεάν, πολλές για να χρησιμοποιηθούν απαιτούν, είτε την άδεια του δημιουργού, είτε την αναφορά του κατά τη χρήση της.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση καταπατώνται τα πνευματικά δικαιώματα του και μπορεί να τα διεκδικήσει νομικά. Για αυτό, λοιπόν, οι Infiniters ετοίμασαν για εσάς μία λίστα με πλατφόρμες για δωρεάν φωτογραφίες χωρίς πνευματικά δικαιώματα για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. 

Pixabay 

Μεγάλη ποικιλία σε φωτογραφίες, διαφορετικά μεγέθη και πολύ καλή ποιότητα και όλα αυτά δωρεάν. Το Pixabay είναι ένα site που δίνει copyright free images χωρίς να χρειάζεται να δώσετε credits στον δημιουργό. 

Pexels 

Το Pexels έχει τη δική του άδεια και έτσι κάνει γνωστό στους χρήστες τι επιτρέπεται να γίνει και τι όχι με τις φωτογραφίες του. Παρόλα αυτά, δεν χρειάζεστε άδεια για να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες του Pexels, ούτε να αναφέρετε το όνομα του δημιουργού. 

δωρεάν φωτογραφίες

Unsplash 

Το Unsplash είναι ακόμη μία πλατφόρμα με πολλές εικόνες. Δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε δωρεάν τις φωτογραφίες, για όποιον σκοπό θέλετε, είτε διαφημιστικούς, είτε προσωπικούς. Ο εύχρηστος σχεδιασμός του site κάνει εύκολη την περιήγηση και με ένα γρήγορο πέρασμα, σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε αυτό που αναζητάτε. 

Negative Space 

Μοναδικές φωτογραφίες σε εκπληκτική ποιότητα. Αν ψάχνετε φωτογραφίες μοναδικές και διαφορετικές το Negative Space εγγυάται ότι δεν θα βρείτε σε άλλη πλατφόρμα παρόμοιες. Και φυσικά όλα αυτά χωρίς πνευματικά δικαιώματα

Picjumbo 

Αν είστε στη διαδικασία που ψάχνετε φωτογραφίες για το website σας ή το blog σας, το Picjumbo δεν θα σας απογοητεύσει. Με πάνω από το 2500 φωτογραφίες και φοβερή ποιότητα σε όλες, δεν θα χρειαστείτε άλλη πλατφόρμα για να βρείτε φωτογραφίες. 

free copyrights

Γιατί να χρησιμοποιήσετε περισσότερες φωτογραφίες στο περιεχόμενο σας; Διαβάστε 6 λόγους γιατί η εικόνα είναι ο βασιλιάς του content.

Εάν θέλετε να υπάρχουν στο blog σας περισσότερα άρθρα, επικοινωνήστε σήμερα με την Saldo

/Διάβασε Ακόμη

/Θέλεις αποκλειστικές συμβουλές και νέα για να μην μένεις εκτός;

*μπορείς να απεγγραφείς όποτε θέλεις :)