5+1 δωρεάν εφαρμογές για επεξεργασία εικόνας [Photoshop για αρχάριους]

To Photoshop έχει κερδίσει έδαφος έναντι άλλων εφαρμογών και έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμο με την επεξεργασία της εικόνας. Ταυτόχρονα, η επεξεργασία των εικόνων αποτελεί πλέον δραστηριότητα όλο και περισσότερων χρηστών του διαδικτύου.

Αν και για τους περισσότερους χρήστες οι λειτουργίες που χρησιμοποιούν είναι περιορισμένες όπως η περικοπή, η αλλαγή των χρωμάτων ή το resize, στους επαγγελματίες προσφέρει πολλές χρήσιμες δυνατότητες. Αναντίρρητα το Photoshop αποτελεί μία κορυφαία εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας, η οποία όμως έρχεται πακέτο με την τιμή των 49.90€ τον μήνα. Για αυτό έχουν δημιουργηθεί ανταγωνιστικές εφαρμογές και πλατφόρμες που εγγυώνται αποτελέσματα χωρίς κόστος.

Το Pixlr αποτελεί μία δωρεάν πλατφόρμα για την επεξεργασία της εικόνας στο διαδίκτυο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό online χωρίς να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Το pixlr/x αποτελεί τον πιο εύκολο δρόμο για την επεξεργασία των φωτογραφιών σας, ενώ το pixlr/e αφορά τους επαγγελματίες και δίνει δυνατότητες παρόμοιες με το photoshop.

Μία πολύ εύκολη εφαρμογή, η οποία όμως δίνει λίγες και πολύ βασικές δυνατότητες επεξεργασίας. Απευθύνεται στους χρήστες που οι δραστηριότητές τους είναι περιορισμένες. Ταυτόχρονα, υπάρχει το περιθώριο να τοποθετηθούν και άλλα στοιχεία όπως γραφικά ή κείμενο πολύ εύκολα.

Η επεξεργασία της εικόνας στο BeFunky γίνεται εύκολα και με αρκετές δυνατότητες για το κοινό. Παρόλα αυτά δεν είναι όλες οι λειτουργίες της δωρεάν, πολλά στοιχεία θα χρειαστεί να τα πληρώσετε ή να αγοράσετε την premium έκδοση.

Μία ακόμη δωρεάν διαδικτυακή πλατφόρμα και εναλλακτική του Photoshop. Το Fotor δίνει αρκετές δυνατότητες που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Είναι αρκετά εύχρηστη και υπόσχεται μία όμορφη εμπειρία στους χρήστες.

Έκλεισε 25 χρόνια λειτουργίας, το Gimp αποτελεί έναν διαφορετικό τρόπο να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας. Το λογισμικό του είναι αρκετά δυσνόητο και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος προσαρμογής. Ωστόσο, είναι ιδανική για τους επαγγελματίες που αναζητούν κορυφαίες και πολύ εξειδικευμένες δυνατότητες.

Ένα κορυφαίο λογισμικό για την επεξεργασία της εικόνας και παρέχεται εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το website τους. Οι δυνατότητες είναι παρόμοιες με το Photoshop και για αυτό συνίσταται σε έμπειρους χρήστες.

Μέσω αυτών των εφαρμογών μπορείτε να επεξεργαστείτε μόνοι σας τις φωτογραφίες σας εντελώς δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Θέλετε να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας, αλλά δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε; Επικοινωνήστε σήμερα με την Saldo.

/Διάβασε Ακόμη

/Θέλεις αποκλειστικές συμβουλές και νέα για να μην μένεις εκτός;

*μπορείς να απεγγραφείς όποτε θέλεις :)