Δωρεάν Συμβουλευτική

Συμπλήρωσε την φόρμα ενδιαφέροντος για να λάβεις μία συνεδρία 30'.

Τι σε έφερε ως εδώ;

Οι συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα είναι τουλάχιστον δυσμενείς, ιδιαίτερα όταν δεν έχουν μεριμνήσει να χτίσουν την #online παρουσία τους.

Αναγνωρίζεις, λοιπόν, την ανάγκη να επικοινωνήσεις με το κοινό σου αλλά δεν είσαι σίγουρος ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις; Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ..

Τι μπορούμε να κάνουμε μαζί;

Στην συνάντησή μας θα αναλύσουμε τα προβλήματα αλλά και τις #ευκαιρίες που αντιμετωπίζει η επιχείρηση σου, ενώ θα προταθούν και διορθωτικές #κινήσεις στα μέσα επικοινωνίας που χρησιμοποιούνται και τι συμβαίνει αν αυτά δεν υπάρχουν.

scrolling phone επιχείρηση

Συχνές Ερωτήσεις

Οι Infiniters.eu είναι Marketing & Management Agency, το οποίο εξειδικεύεται πάνω στο Digital Marketing (Κατασκευή Ιστοσελίδας, Διαχείριση Social Media, Διαχείριση Facebook, Instagram, Google Ads), στην Δημιουργία Περιεχομένου (Φωτογράφιση προϊόντων, Δημιουργία γραφιστικών, Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας, Video production) και το Project Management (εύρεση συνεργατών, activities για ενδυνάμωση της ομάδας, οργάνωση εκδηλώσεων).

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις την παραπάνω φόρμα και τα υπόλοιπα άστα πάνω μας!

Αφού συμπληρώσεις την φόρμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου ώστε να κλείσουμε την συνάντηση μας, ψηφιακά ή δια ζώσης. Η διάρκεια είναι 30 λεπτά, όπου θα συζητήσουμε ό,τι σε απασχολεί και θα προτείνουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρηση σου στην επικοινωνία της.

Όχι! Η Συμβουλευτική είναι μία δωρεάν υπηρεσία που προσφέρουν οι Infiniters.eu, σε όποια επιχείρηση το έχουν ανάγκη, χωρίς καμία δέσμευση και από τις δύο πλευρές.

Εννοείται! Η Συμβουλευτική μπορεί να γίνει και μέσω ψηφιακών εργαλείων (π.χ. Skype) ώστε να είναι δυνατή η αποτελεσματική επικοινωνία, σε οποιαδήποτε περιοχή και αν βρίσκεσαι, εννοείται πάντα με την κατάλληλη καθοδήγηση από εμάς.